Горностай (Mustela erminea)3_19_0mustela_erminea.jpg

3_19_mustela_erminea.jpg

Чисельність, розселення і добування горностаїв у 1999-2006рр.

РікЗагальна кількість, голів (штук)Розселено, голів (штук)Відловлено для розселення, голівДобуто (відстріляно; голів (штук))Виявлено загиблими з різних причин
19993879
20004359
20014858
200278431
20037032
20046180
20057039
20066768

Завантажити повний перелік таблиць можна тут

Наведена інформація базується на даних статистичного бюлетня “Про ведення мисливського господарства” (форма 2тп(мисливство)), Державного комітету статистики України. Використання матеріалів дозволяється тільки за наявності посилання на першоджерело.

Видові профайли:

Копитні
Перната дичина
Хутрові звірі